Ghiveci calugaresc

de divainbucatarie in Mancaruri de post, 16 Mar 2011 | 13387 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi
  • 2 morcovi
  • 2 ardei grasi
  • 1 dovlecel
  • 1 vanata
  • 1 conopida
  • 1 varza mica
  • 200 g fasole verde
  • 1 telina mica
  • 1 conserva de rosii,
  • 2 cepe
  • 2 catei usturoi
  • 1 pahar ulei
  • 1 frunza de dafin
  • 1 legatura patrunjel verde
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghiveci calugaresc:

Curatam legumele de coaja, le taiem in cuburi mai mari, apoi taiem ceapa si o calim in ulei.

Adaugam legumele peste ceapa si le calim putin si pe acestea. Punem apa peste legume, o frunza de dafin, 2 catei de usturoi taiati pe jumatate, rosiile tocate, asezonam cu sare si piper si dam totul la cuptor pentru o ora.

Acoperim vasul cu o folie de staniol pentru a nu se arde legumele de la suprafata.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci calugaresc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Risotto cu legume